Addiko banka

Addiko banka predstavila mRačun

Addiko banka je predstavila mRačun, jedinstveno rešenje u inovativnoj ponudi digitalnih proizvoda koje podrazumeva otvaranje računa u okviru postojeće mobilne aplikacije, putem video identifikacije korisnika. mRačun postaje potpuno funkcionalan po završetku svih koraka na mbankingu, bez odlaska u banku.

Račun se može otvoriti brzo, jednostavno i bezbedno, sledeći uputstva kroz mbanking platformu, uz posebnu pogodnost da nije potrebno odlaziti u ekspozituru banke već se čitav postupak može obaviti kod kuće. Dovoljno je imati mobilni telefon i pristup mbanking aplikaciji Addiko banke koja se preuzima sa Google Play ili App Store.

Addiko banka kontinuirano usavršava rešenja koja omogućavaju uvođenje inovativnih digitalnih kanala za jednostavnije i udobnije obavljanje bankarskih poslova. mRačun Addiko banke otvara novo poglavlje u digitalnoj transformaciji bankarske industrije, kao potpuni novitet na tržištu Srbije koji pruža unapređeno korisničko iskustvo i logičan je sled nakon što smo pre više od godinu dana pustili mKredit koji se ispostavio da je klijentima jedan od najinteresantnijih bankarskih proizvoda. Ovaj put napravili smo proces koji klijent prolazi u svega 17 klikova“, istakao je Mirko Španović, zamenik predsednika IO Addiko banke.

Paket mRačuna obuhvataju: dinarski tekući račun, devizni tekući račun u evrima, DinaCard debitnu karticu, MasterCard debitnu mirišljavu karticu, elektronsko bankarstvo (Addiko Ebank), mobilno bankarstvo (Addiko Mobile) i aktivaciju SMS servisa. U okviru dinarskog tekućeg računa, preko mobilne aplikacije takođe, moguće je aplicirati za dozvoljeni minus i mKredit ako ste klijent Addiko banke.

Svim novim klijentima koji se do septembra budu odlučili da otvore mRačun neće biti naplaćeno održavanje računa, a nakon toga iznosiće 150 dinara mesečno. Iznos od 2.000 dinara na svom novom računu dobiće klijenti koji prebace platu ili penziju na mRačun u narednih 60 dana.

Možete nas kontaktirati ovde: Kontakt

kontakt widget -->