UNIQA

UNIQA Srbija: simbol pouzdanosti, odgovornosti, inovacija i drugačijeg pogleda na svet

UNIQA Srbija članica je jednog od vodećih evropskih osiguravajućih koncerna – austrijske UNIQA grupe sa tradicijom poslovanja dugom 200 godina i 10 miliona klijenata na 18 tržišta širom Evrope. U Srbiji UNIQA posluje od 2006. godine, nakon akvizicije Zepter osiguranja. Preuzimanjem Baslera 2014. dodatno se širi da bi 2019. godine ukupan iznos ulaganja u Srbiju prešao 13,5 milijardi dinara.

Fokusirana na potrebe i želje klijenata, UNIQA pruža sigurnost sa više od 600.000 najrazličitijih klijenata – ljudi i kompanija i nastavlja da ih ohrabruje ka srećnijem, zdravijem i sigurnijem životu. U prilog pouzdanosti i beskompromisnom stavu – da uvek održi reč – najbolje govori činjenica da je UNIQA godinama unazad među najefikasnijima na tržištu u isplati šteta. Na ime odštetnih zahteva,do sada je isplatila preko 28 milijardi dinara.

Prepoznata kao moderna kompanija koja ide u korak sa najnovijim digitalnim trendovima, UNIQA kontinuirano pomera granice i postavlja standarde u tehnološkim inovacijama i usluzi prema klijentima. Jedina u Srbiji putem digitalnih platformi ima zaokružen ceo proces servisiranja osiguranika klijenta 24/7 – od momenta iniciranja ponude, kupovine osiguranja, pa do online prijave šteta, video procene štete, kao i komunikacije sa Kontakt centrom koja se, pored standardnih kanala, vrši i putem Live Chat-a na vebsajtu www.uniqa.rs.

UNIQA iz godine u godinu beleži rast u segmentima koji obezbeđuju stabilnost za klijente i poslovne partnere. Simbol pouzdanosti, odgovornosti i pozitivnog pogleda na svet koja neprestano širi krug poverenja i novih klijenata, lider je u bankoosiguranju, privatnom zdravstvenom i putnom osiguranju.

Svesna da rast na svim poljima duguje lokalnoj zajednici i ljudima koji u njoj žive, UNIQA je od osnivanja posvećena podršci i sigurnosti svih građana. U društveno odgovorne projekte i u humanitarnu podršku najugroženijim grupama stanovništa, UNIQA je do sad uložila više od 100 miliona dinara.

Za izvrstan i uzoran odnos prema klijentima, poslovnim partnerima, lokalnoj zajednici i zaposlenima, UNIQA je dobitnik brojnih domaćih i međunarodnih priznanja.

Kao dobitnika prestižnog međunarodnog sertifikata i zlatne medalje “Customers’ Friend – Vrhunska Izvrsnost” međunarodne organizacije ICERTIAS, UNIQA je stekla još jedno priznanje za izvrstan, vrhunski i uzoran odnos prema svojim klijentima.

Više informacija možete videti na sajtu www.uniqa.rs .