DDOR

Iskustvo i inovativnost DDOR osiguranja kao odgovor na potrebe tržišta Paketi „EPIDEMIK PROTEKT“ DDOR osiguranja za lakše prevazilaženje posledica epidemije Kompanija DDOR osiguranje tradicionalno je prisutna na našim prostorima već više od 75 godina. Lider na tržištu kasko osiguranja, kao član snažne Unipol grupe, donosi iskustvo i finansijsku stabilnost sa tržišta Evropske unije.

DDOR osiguranje razvija i osnažuje svoju prodajnu mrežu, istovremeno uvodi nove komunikacione i prodajne kanale i alate u digitalnom okruženju, sa posebnim fokusom na kreiranje novih proizvoda u skladu sa potrebama svojih klijenata. Prva osiguravajuća kuća koja je, reagujući na razvoj tržišta, uvela mogućnost plaćanja premije osiguranja uz pomoć QR koda brzo je reagovala i u slučaju aktuelne pandemije i ponudila jedinstvene pakete „EPIDEMIK PROTEKT“ koji uz životno osiguranje sadrže i kombinaciju naknade za hospitalizaciju zbog epidemije ili pandemije, kao i set različitih vrsta asistencija za najteže trenutke nakon povratka iz bolnice.

Ova vrsta dopunskog osiguranja nije ograničena samo na pandemiju COVID-19 i podrazumeva pokriće u slučaju proglašenja bilo koje lokalne ili globalne epidemije-pandemije.

Za više informacija posetite ovu stranicu  ili možete besplatno pozvati Korisnički centar DDOR osiguranja na broj telefona 0800303301

Link za chat: https://tawk.to/chat/5a2a7cb55d3202175d9b7134/1e1gsh3jh

Linkovi za društvene mreže:

FB https://www.facebook.com/ddorns/

Instagram: https://www.instagram.com/ddor_osiguranje/

Linkedin https://www.linkedin.com/company/ddor-novi-sad-a-d-o-

Youtube https://www.youtube.com/user/DDORNoviSad