Generali osiguranje

Generali Osiguranje Srbija je druga najveća osiguravajuća kompanija na domaćem tržištu osiguranja, na kojem brižljivo gradi Generali svet od 2006. godine. Od osnivanja (1998.) beležimo brz i stabilan razvoj i danas smo tržišni lider u životnom i zdravstvenom osiguranju.

Osnivači smo Generali Reosiguranja Srbija, Generali Društva za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondovima – prvog takvog društva u Srbiji, i Generali Osiguranja Montenegro – kompanije za neživotno osiguranje u Crnoj Gori. Deo smo Generali grupe, jednog od najvećih globalnih osiguravača.

Obezbeđujemo sve vrste životnih i neživotnih osiguranja:

  • od osiguranja masovnih rizika (obavezno osiguranje od autoodgovornosti i od nesrećnog slučaja) do osiguranja veoma složenih industrijskih postrojenja,

  • od jednostavnih osiguranja za zaštitu porodice do ugovora koji zadovoljavaju kompleksne potrebe kompanija.

Pružamo dobra poslovna rešenja u oblasti osiguranja velikim kompanijama, malim i srednjim preduzećima i javnim ustanovama u svim oblastima poslovanja.

Prepoznatljivi smo po efikasnosti u isplati šteta.

Nudimo inovativne proizvode životnih i zdravstvenih osiguranja, kao i osiguranja poljoprivrede i domaćinstva, oblastima od izuzetne važnosti za građane i ekonomski razvoj zemlje uopšte.

Podizanje kvaliteta usluge u skladu sa strategijom Generali grupe – stavljanje klijenata u centar svega što radimo.

Generali Osiguranje Srbija posluje u 47 gradova u Srbiji , imamo više od 1700 zaposlenih kao i oko 3 miliona klijenata.

Ovde možete preuzeti liflete osiguranja: