Wiener Städtische osiguranje

Wiener Städtische osiguranje u Srbiji posluje od 2003. godine i deo je vodeće austrijske osiguravajuće kompanije Vienna Insurance Group (VIG), lidera u centralnoj i istočnoj Evropi sa tradicijom dugom dva veka.

Širok spektar osiguravajućih pokrića za fizička i pravna lica uz iskustvo, znanje i veštine zaposlenih su naši stubovi poslovanja.

Misija Wiener Städtische osiguranja je da obezbedi finansijsku sigurnost kroz proizvode i usluge koji zadovoljavaju najviše standarde i odgovaraju potrebama osiguranika. Zalažemo se za stabilnu i stručnu zaštitu od rizika. Smatramo da je naša dužnost da štitimo ono što je klijentima važno.

Procesi digitalizacije i inovacije su sastavni deo integralne poslovne stratgije.

Navešćemo samo neke:

Osiguranje domaćinstva u nekoliko klikova

Namenjeno je vlasnicima ili zakupcima kuća ili stanova. Pokriva sledeće rizike: požar, udar groma, eksplozija, oluja, grad, poplava, bujica, izlivanje vode iz kanalizacionih i vodovodnih cevi, provalna krađa, lom stakala, odgovornost prema

Obezbedite sigurnu zaštitu za svoj stan, kuću, stvari u njima. Posetite naš Webshop.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje – besplatna aplikacija Wiener zdravlje

Besplatna aplikacija Wiener zdravlje dostupna osiguranicima i korisnicima  dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja je nov digitalni alat, koji omogućava moderniji i efikasniji način korišćenja usluge iz domena dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja.

Osiguranje motornih vozila (auto-kasko)

Više informacija o kasko osiguranju možete saznati na našoj veb stranici a informativni proračun kasko osiguranja za svoje vozilo, pomoću jedinstvenog kalkulatora kasko osiguranja možete dobiti ovde.

Možete nas kontaktirati i ovde: https://m.me/WienerStadtischeOsiguranjeSrbija